HuntersDeal – Nyt dealsite målrettet jægeren !

Huntersdeal - Nyt dealsite

I mange år har forbrugerne kunne stifte bekendtskab med forskellige dealsites på nettet. Her kan man få mange spændende produkter til favorable priser og vilkår. Men indtil nu har der ikke været nogen dealsites som tog hensyn til de aktive jægere. Det er der heldigvis ændret på med lanceringen af HuntersDeal.dk !

HuntersDeal – Spændende tilbud og gode rabatter

HuntersDeal tager udgangspunkt i jægernes ønsker om godt og solidt jagtudstyr til overkommelige priser. Derudover er der ofte spændende jagtrejser på tilbud, hvor man kan spare mange penge.

Men hvorfor starte en side som HuntersDeal ? Vi har talt med manden bag:

Frederik som har startet HuntersDeal er passioneret jæger, og der er ikke mange timer i døgnet hvor jagt ikke er omdrejningspunktet. Grejet skal være i orden, og kommer der noget nyt skal det afprøves. Derfor har Frederik stor erfaring i at finde de gode tilbud på nettet, og hos forhandlerne. Det var besværligt, tidskrævende og også alt for tilfældigt, om det lykkedes at gøre den gode handel.

Vi har med HuntersDeal forsøgt at skabe det, vi selv savnede hos jagtbranchen.

Der er helt basalt tale om at HuntersDeal indhenter gode tilbud hos forhandlere eller leverandører af jagtudstyr, og derefter tilbyder dem via HuntersDeal til de mange tilmeldte jægere der nyder godt af de gode tilbud. Konceptet og ideen er genial, og hjælper jægere i hele Danmark til hurtigt at finde gode og favorable tilbud.

Tilmeld nyhedsbrev eller giv et like på Facebook

Alle de nye gode tilbud bliver lanceret på hjemmesiden HuntersDeal.dk, og du kan hurtigt og nemt tilmelde dig nyhedsbrevet hvor der flere gange om måneden gives gode rabatter på spændende jagtudstyr.

Derudover er der tilknyttet en aktiv Facebook gruppe, hvor der løbende bliver lagt gode tilbud og billige jagtrejser på.. Der er ingen tvivl om at hvis man som jæger vil være først med de gode tilbud, er HuntersDeal et rigtig godt sted at starte !

Rigtig god fornøjelse med at finde de gode tilbud !